Je bekijkt nu Vlot en moeiteloos van richting omschakelen met de nieuwe AMMANN APH 85/95

Vlot en moeiteloos van richting omschakelen met de nieuwe AMMANN APH 85/95

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Vlot en moeiteloos van loop richting omschakelen met de nieuwe AMMANN APH 85/95 hydrostatisch aangedreven trilplaat. Door toepassingen van de nieuw ontwikkelde omschakelhendel op de stuurboom is de machine nog beter te besturen.

Krachtpatser
Vlot en moeiteloos van richting omschakelen met de nieuwe AMMANN APH 85/95 1De APH 85/95 heeft alles in huis wat een professional op de bouwplaats te wensen heeft. Met een maximale vibratie frequentie van 52 Hz en een slachtkracht van 85 kN.

De stuurboom is opgehangen in speciale absorptie rubbers die er voor zorgen dat de trillingen grotendeels worden geabsorbeerd. Hierdoor is de hand arm vibratie (HAV), waaraan de operator wordt blootgesteld, verder tot een minimum gereduceerd (2.5 m/s²). Deze waarde behoort tot het laagste niveau in zijn klasse. Deze waarde is zo laag dat ook in het met de strengere regelgeving in Duitsland, er geen verplichting is tot het voeren van een administratie.

Hydrostatische aandrijving
Door toepassing van zogenoemde Orbitrol besturing (de beweging van de handel welke wordt omgezet in een oliestroom) krijgt deze machine een zeer vloeiende en nauwkeurige besturing. Met name op bouwplaatsen waar de ruimte erg beperkt is, komt de APH 85/95 vooral extra goed tot zijn recht.

Drie assen technologie
Door deze unieke gepatenteerde technologie van AMMANN  beschikt de APH 85/95 over een ongeëvenaarde verdichting- en klim vermogen. Dit komt omdat het sprongverloop zeer gelijkmatig is. Ook in een verontreinigde of verzadigde bodem blijft het loopvermogen goed.

Minder onderhoud
Vlot en moeiteloos van richting omschakelen met de nieuwe AMMANN APH 85/95 2Door de toegepaste hydrostatische aandrijving blijft het periodieke onderhoud voor alle machines uit de APH serie beperkt. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van traditionele aandrijving met componenten zoals een V-snaar, poelies en centrifugaal koppeling. Want met name een slecht gespannen V-snaar of ingelopen poelies veroorzaken extra onderhoud of slip in de aandrijving. De machine componenten zitten goed beschermd achter de ruime opklapbare kap en zijn goed bereikbaar voor service.

Het periodieke onderhoud is makkelijk uitvoerbaar door gebruik te maken van de AMMANN service pakketten. Met één onderdeelnummer beschikt u direct over alle benodigde filters, afdichtingen, pakkingen, etc.


Transport
De machine is voorzien van vier ogen waaraan de sjorbanden eenvoudig kunnen worden vastgemaakt. En op de bovenzijde van de machine zit een scharnierende hijshaak.

Voor uitgebreide technische informatie van de APH 85/95 klik hier.

Een andere interessante machine: ARS 70 Stage V.