Aanbieding!

eATR 68

Oorspronkelijke prijs was: €5,113.00.Huidige prijs is: €4,500.00.

Zero Emissie is de het nieuwe werken en zal in de toekomst verder gaan groeien. Met deze elektrische trilstamper van AMMANN kan alvast gewerkt worden zonder uitstoot. Afhankelijk van de omgevingsfactoren zoals temperatuur, bodem gesteldheid en gevraagde vermogen kan er ongeveer 20 minuten met de stamper worden gewerkt. Met behulp van de snellader kan de verwisselbare accu in 60 minuten opgeladen worden tot 80% en in 75 minuten tot 100%.

Categorie:

Beschrijving

Krachtige elektrische trilstamper met een slagkracht van 13,5 kN. (doet beslist niet onder voor de benzine variant) .Deze machine is ook uitgevoerd met een 3 standen schakelaar voor het regelen van de loopsnelheid. De machine beschikt op over een goede zeer goede balans en loopvermogen en werkt daardoor prettig. Voor de elektrificatie van de eATR 68 is gebruik gemaakt van de inmiddels beproefde Honda techniek waaronder; de elektromotor, snel lader en accu.

Honda Accu transportkoffer voldoet aan de veiligheidseisen; IP 68 water en stofdicht, UN4H2 transport gevaarlijke stoffen en DEF STAN 81-41 de hoogste militaire standaard

Voor aanvullende informatie of demonstratie van de machine helpen wij u vraag verder.

Extra informatie

Gewicht 70 kg
Gewicht

747

Folders

Technische specificaties eATR 68