eAPH 70/95 zware elektrische trilplaat

Zero Emissie is de het nieuwe werken en zal in de toekomst verder gaan groeien. Met deze elektrische trilplaat van AMMANN kan gewerkt worden zonder uitstoot.

De 3 assen technologie staat garant voor een krachtige verdichting en zorgt bovendien over een goed klimvermogen zelfs op een vochtige bodem.

Laadcycli 0 – 80% binnen 180 minuten / 0 – 100% binnen 240 minuten. Werktijd circa 70 minuten.  Accu IPF; of lithium-ijzer-fosfaat (dit is een lithium-ion accu met lithium-ijzer-fosfaat LiFe (PO4) als kathode)

De eigenschappen van dit type accu staan bekend als stabiel en veilig. Deze genoemde gegevens zijn een een indicatie van de prestaties die in de praktijk uiteraard afhankelijk zijn van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld de buiten temperatuur, bodemgesteldheid en gevraagde vermogen, etc.

De besturing van de machine gaat soepel met behulp van de bekende AMMANN hydrostatische besturing d.m.v. een Orbitrol.

 

 

 

Beschrijving

Zero Emissie is de toekomst voor het nieuwe werken. Milieu vriendelijk, geen CO2 emissie en reductie van geluid. Deze zware elektrisch / hydraulisch aangedreven trilplaat is een krachtige grondverdichtings machine die ook is uitgevoerd met de bekende AMMANN Triple Shaft technologie.

Extra informatie

Gewicht

747

Folders

Technische specificatie eAPH 70 95