APH 110 – 95 e-start

Meest krachtige trilplaat in de markt. Het verdichtingsvermogen is vergelijkbaar met een 7 tons wals. Uitgevoerd met de 3 assen techniek van Ammann voor de overdracht van nog meer verdichtingsenergie.

Beschrijving

Zeer krachtige hydrostatisch aangedreven trilplaat met een slagkracht van 110 kN. Deze machine is ook uitgevoerd met de unieke 3 assen techniek van AMMANN. Voorzien van 3-cil. watergekoelde Kubota dieselmotor en standaard voorzien van AMMANN verdichting meter (LED) en uren teller.

Alle trilplaten uit de APH serie zijn uitgevoerd met onderhoudsarme hydrostatische aandrijving; door middel van een hydro pomp, hydromotor en uit regelkleppen worden de onbalans assen aangedreven. Deze hoogwaardige aandrijving is een uniek kenmerk van het Zwitserse merk AMMANN.

Voordeel; doordat er geen v-snaar in de aandrijving zit is het jaarlijkse onderhoud zoals spannen en vervangen niet nodig. Ook kan er geen slip in de aandrijving optreden waardoor het verdichtingsresultaat altijd constant is. En behoort stilstand, door bijvoorbeeld een geknapte v-snaar, tot het verleden.

Extra informatie

Trilfrequentie Hz

Capaciteit m²/h

Hand arm vibratie op handel m/sec²

Maximale loopsnelheid meters/min

Klimvermogen %

Motorvermogen kW

Gewicht

765

Folders

APH 110-95 technische specificaties (EN)

Ammann compacte grondverdichting (NL)

APH serie hydrostatisch aangedreven trilplaten (EN) 

Andere suggesties…