APH 100-20 e-start

Krachtige hydrostatisch aangedreven zware trilplaat met de 3 assen techniek van Ammann voor de overdracht van nog meer verdichtingsenergie.

Let op! Dit type is vervangen door zijn opvolger de APH 85/95.

Beschrijving

De AMMANN APH 100-20 is een zeer krachtige hydrostatisch aangedreven trilplaat met een slagkracht van 100 kN. Deze machine is ook uitgevoerd net de unieke 3 assen techniek van AMMANN. Geschikt voor voor het verdichten van funderingen, draaglagen op de bouwplaats. En voor het verdichten van grotere oppervlaktes.

Alle trilplaten uit de APH serie zijn uitgevoerd met onderhoudsarme hydrostatische aandrijving; door middel van een hydro pomp, hydromotor en uit regelkleppen worden de onbalans assen aangedreven. Deze hoogwaardige aandrijving is een uniek kenmerk van het Zwitserse merk AMMANN.

Voordeel; doordat er geen v-snaar in de aandrijving zit is het jaarlijkse onderhoud zoals spannen en vervangen niet nodig. Ook kan er geen slip in de aandrijving optreden waardoor het verdichtingsresultaat altijd constant is. En behoort stilstand, door bijvoorbeeld een geknapte v-snaar, tot het verleden.

Let op! Dit type is vervangen door zijn opvolger de APH 85/95.

Extra informatie

Trilfrequentie Hz

Capaciteit m²/h

Hand arm vibratie op handel m/sec²

Maximale loopsnelheid meters/min

Klimvermogen %

Motorvermogen kW

Gewicht

675

Folders

APH 100-20 technische specificaties (EN)

Ammann compacte grondverdichting (NL)

APH serie hydrostatisch aangedreven trilplaten (EN)

Andere suggesties…