Ammann Servicelink

Servicelink is een handige tool waarmee professioneel machine- en vlootbeheer mogelijk is. In een speciaal door Ammann ontwikkeld relais wordt dagelijks de belangrijkste machine data opgeslagen.

Met uw smartphone en met behulp van de (gratis) Ammann serviceapp wordt eenvoudig contact gemaakt met de machine. Met de telefoon wordt de data opgehaald uit het relais. Deze gegevens kunt u direct aflezen maar wordt ook direct via de telefoon doorgestuurd naar uw persoonlijke Ammann account in de cloud. Toegang tot dit account heeft u ook met uw pc of tablet op kantoor voor een eventuele nadere analyse van deze gegevens.

ammann-service-app
Service link 1

Welke gegevens zijn zichtbaar?

  • Overzicht van al uw machines die zijn uitgerust met Servicelink
  • Machine gegevens zoals type, serienummer en het eigen materieel nummer
  • Totale urenstand
  • Gebruik per dag
  • Resterende uren tot service interval
  • De accuspanning
  • Eventuele opgeslagen servicenotitie
Service link 2
Ammann-Service-Link-screenshot-accuspanning
Ammann-Service-Link-screenshot-gebruik-per-dag
Ammann-Service-Link-screenshot-Service-app-machine-overzicht-

Op welke machines?

Ammann Servicelink wordt standaard meegeleverd vanaf de APR 4920 en zwaarder. Machines die standaard zijn uitgevoerd met Servicelink zijn van buitenaf herkenbaar aan het rood witte servicelink logo.

servicelink-plus-logo

Toegepaste techniek

Ammann Servicelink heeft een hardware relais dat op alle machines met een accu tot 30 volt kan worden geïnstalleerd. Ongeacht het merk op type van de machine. In de toekomst zal servicelink standaard worden meegeleverd op alle compacte machines. Dus van 30 kg stamper tot en met 11 ton trilplaat.

De machine informatie wordt dagelijks opgeslagen in het service relais. Als er met de smartphone verbinding wordt gemaakt met het relais wordt de daarin opgeslagen informatie ge-upload naar uw persoonlijke account in de cloud. De opgeslagen informatie in de cloud is ook te raadplegen op kantoor via de pc en tablet.

Service-Link-smartphone
Service App op smartphone
Service link 3
Servicelink via desktop pc

Ook beschikbaar als retrofit kit

Het hardware relais voor Ammann Servicelink is ook los beschikbaar en past in elke machine die is uitgerust met een accu die een spanning levert van 12 tot 30 volt. De Ammann service App is als gratis download beschikbaar in de app store (Android en OIS). Na het aanmaken van een account heeft u rechtstreeks toegang de machine data van uw machine.