Ammann onderdelen

Om uw Ammann machines in optimale conditie te houden is het gebruik van originele onderdelen een verstandige keuze. Deze onderdelen zijn door Ammann speciaal ontwikkeld voor uw machine en toepassing. Zo blijft uw machine optimaal functioneren en wordt de kans op stilstand zoveel mogelijk beperkt.

Machines toebehoren

Ook voor machine toebehoren zoals vulkollan matten (trilmatten) watertanks, wielstellen en startslingers bent u via de dealer aan het juiste adres.

En wist u dat er in trilplaten speciale accu’s worden gebruikt? Deze zijn uitgevoerd met een versterkte loodstructuur waardoor ze goed bestand zijn tegen trillingen (i.t.t. een auto accu) en bovendien extra beveiligd zijn tegen eventuele lekkages om zo rond sproeiend zuur te voorkomen.

Graag informeren wij u nader.

Neem contact op

ammann-originele-onderdelen

Onderdelen opzoeken in de Gratis Ammann Service App

Via de Ammann Service app zoek je snel en eenvoudige zelf je onderdelen op (de app is beschikbaar via Android en iOS). Naast de veel voorkomende onderdelen boeken (pdf) vind je hier bovendien ook de instructie handleidingen van de machines.

available-app-store-ammann-app-iosavailable-on-play-store-android-ammann-app

Voordeel van Servicekits

Met een Ammann servicekit, ook wel filter set of onderhoud set genoemd, kiest u voor kwaliteit, zekerheid en gemak. Met een onderdeelnummer heb je zo een complete set onderdelen compleet in een keer te pakken. Na het versleutelen van deze kit is de machine weer optimaal inzetbaar en de kans op stilstand maximaal beperkt.

Bekijk het product

Ammann-servicekit

Instructie video bij servicekit

Een toenemend aantal servicekits van de nieuwere generatie machine voorzien van een handige QR code. Als u die scant wordt de een instructie video getoond waarin de servicebeurt wordt getoond. Klik op de afbeelding hiernaast als voorbeeld. In deze video wordt een servicebeurt aan een trilstamper ACR 60/ATR 60 C gedemonstreerd.

Ammann-servicekit

Folder voor aftersales en onderhoud

Download hier de Ammann brochure met een overzicht van alle beschikbare servicekits voor alle machines compact en heavy zoals trilplaten, stampers en de walsen.

Met een onderdeelnummer heb je zo een complete set onderdelen compleet in een keer te pakken. Na het versleutelen van deze kit is de machine weer optimaal inzetbaar en de kans op stilstand maximaal beperkt.

Download folder

Contact aftersales en verkooppunten

Veel voorkomende onderdelen en service kits / onderhoud sets zijn meestal direct leverbaar. In het centrale Ammann magazijn in Heteren zijn veelvoorkomende onderdelen op voorraad. Hierdoor zijn wij in staat de door u bestelde onderdelen meestal snel te leveren. Bij alle W&H vestigingen en Ammann compact dealer (link lijst alle dealers) kunt u terecht voor service en onderhoud aan uw Ammann machines.

Bekijk verkooppunten

Onderdelen & Service 1

Snelle onderdelen levering

Soms is er extra haast geboden. Als uw onderdelen in ons magazijn in Heteren in voorraad zijn kunnen die per nachtkoerier (Starintex) bij u worden geleverd. Bij ontvangst van uw bestelling voor 16.30 wordt er de volgende morgen voor 9.00 afgeleverd bij de klant.

Indien de onderdelen uit het centrale Ammann magazijn in Duitsland moeten komen kan er ook rechtstreeks naar u worden verzonden. Als uw bestelling voor 14.30 wordt geplaatst kan die dezelfde dag nog vanuit Duitsland worden verzonden zodat u die in de loop van de volgende dag als in huis heeft.   

Onderdelen & Service 2