Introductie lichte tandemwalsen Stage V zonder roetfilter

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

LANGENTHAL, Zwitserland

AMMANN kondigt de introductie aan van een ge-update serie compacte tandemwalsen. Deze nieuwe types zijn uitgerust met een Stage V motor zonder roetfilter. Doordat dit filter op deze modellen niet nodig is worden de operationele kosten voor onderhoud en eventuele stilstand verder verlaagd. Dat maakt deze machine uiteraard ook extra interessant voor de verhuurmarkt.

Introductie lichte tandemwalsen Stage V zonder roetfilter 1Introductie lichte tandemwalsen Stage V zonder roetfilter 2Deze vernieuwde tandemwalsen zijn uitgevoerd met Kubota 19 kW Stage V-motoren. De ARX 23.1-2 en ARX 26.1-2 tandemwals wordt geleverd in twee uitvoeringen; als tandemwals en ook als combi. Met een dubbele drum of als combi variant met banden achter.

De werkbreedtes variëren van 1000 mm tot 1200 mm. De gewichtsklasse loopt van 2- tot 2.5 ton. Met een oscillerende knikpunt en eenvoudige handmatige omzetting van in-line naar offset van de drums een veelzijdige compacte machine.

Introductie lichte tandemwalsen Stage V zonder roetfilter 3Het dashboard heeft een intuïtieve lay-out voor optimaal gebruiksgemak en controle. Eenvoudige, overzichtelijk en compacte gebouwd en daardoor ook in een oogopslag afleesbaar.

Voor aanvullende informatie of vragen neem dan contact met ons op via e-mail  info@wegenbouwmachine.nl of bel 026-4790524