ammann-finance

Aankoop en betaling met een vast maandbedrag

Machine lease is een zakelijke vorm van financieren. Dit is vergelijkbaar met lenen maar lease heeft meestal direct betrekking op de machine. Door de samenwerking tussen Ammann en BNP Paribas kunt u ook genieten van voordelig en eenvoudig betalen per maand.

Er zijn twee vormen van financiering. Financial lease is hiervan de meest voorkomende vorm. In de meeste gevallen zijn de maandelijkse lasten bij financial lease aanmerkelijk lager dan de kosten van het materieel inhuren.

Lage Cost of Ownership en Ammann

Ammann machines zijn van Duitse degelijke kwaliteit en betrouwbaar in gebruik . Ook als gebruikt vaak nog zeer gewild en hebben daardoor een hoge restwaarde. Mede hierdoor zijn de kosten voor afschrijving en onderhoud laag. Dit zorgt er onder andere voor dat uw kosten relatief laag en goed voorspelbaar zijn.

Hoe lang duurt het voordat ik machines krijg?

Binnen enkele werkdagen, na het indienen van uw aanvraag, krijgt u persoonlijk de uitslag van de bank. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Gaat u akkoord dan ontvangt u rechtstreeks een contract dat u na ondertekening terugstuurt naar de bank. Als de machines in voorraad zijn kan er in veel gevallen al binnen twee weken geleverd gaan worden. Uiteraard is alles onder voorbehoud van kredietacceptatie door BNPP LS.

Wat wordt mijn maandbedrag?

Wij maken voor u een vrijblijvende offerte voor de machines. Uw totale investeringsbedrag is daarmee dan bekend. In de meeste gevallen is volledig financieren tot 100% van het aankoopbedrag mogelijk. Vervolgens kiest u een bij passende looptijd. In deze tabel (link naar pdf leasetarieven) staan de bijbehorende rente percentages en berekent u daarmee de maandelijkse termijn. Uiteraard kunnen wij hierbij helpen. Stuur dan uw aanvraag voor informatie via onze contact pagina

Neem contact op

Wat zijn de kosten van financial lease?

De maandelijkse kosten bestaan uit rente en aflossing. Daarnaast de eenmalige kosten voor de opmaak van het contract bij ingang € 199 en bij de afloop van het contract de koopoptie van € 100.

Download actuele tarieven

De voordelen van financial lease *

  • u kunt de investering spreiden over termijnen
  • BTW is direct aftrekbaar
  • restwaarde voordeel
  • u bent direct de economische eigenaar
  • de machine(s) komen direct op uw balans
  • aantrekkelijke rente tarieven en vlotte afwikkeling
  • flexibele looptijd afgestemd op persoonlijk behoeften en gebruiksduur (36 t/m 60 mnd)

*het minimale bedrag voor een aanvraag is € 7500,- excl. btw

Waarom Ammann Finance ?

Wij helpen u graag bij het investeren in een meer productieve toekomst. Ammann Finance heeft een eenvoudige filosofie die zich onderscheidt van andere kredietverstrekkers. De hoofdzaak is om u te helpen bij het aanschaffen van een Ammann machine, in plaats van een financieringspakket te verkopen.

Deze filosofie betekent dat wij een lange termijn visie innemen. Met name in tijden van onzekerheid. Door een vertrouwensrelatie op te bouwen en u te helpen om aan een meer productieve toekomst samen met Ammann.

Neem contact opDownload tarieven folder

financiering