Ammann Groep

Ammann is leverancier welke wereld marktleider is op het gebied van asfaltcentrales, wegenbouwmachines en service met de kerncompetentie in wegenbouw en transport infrastructuur. Naast de ontwikkeling en productie van centrales voor de productie van asfalt en beton speelt Ammann een toonaangevende rol als producent van wegenbouwmachines. Dankzij de vele innovaties en oplossingen die zowel concurrerend als betrouwbaar zijn gebleken.

Trouw aan het motto “Productivity Partnership for a Lifetime” worden alle activiteiten afgestemd op de behoeften van de klanten wereldwijd.  In 1869 is Ammann als familiebedrijf opgericht om uit te groeien tot de Ammann Group waar op dit moment meer dan 3000 medewerkers werkzaam zijn.

In 1911 is Ammann begonnen met de productie van de eerste grondverdichtingsmachines. Het hoofdkantoor van de Ammann Group is gevestigd in het Zwitserse Langental. Naast productie in Zwitserland zijn er wereldwijd fabrieken in verschillende landen, waaronder ook in Duitsland.

Uitgebreide informatie over de Ammann Group kunt op vinden op www.ammann.com. Enkele malen per jaar verschijnt het Ammann magazine met daarin interessante artikelen over nieuwe ontwikkelingen en markten.  Hiernaast staat de speciale Bauma editie 03 2019 ter gelegenheid van het 150 jarige bestaan is uitgegeven.

ammann-worldwide

De ontwikkeling van nieuwe vooruit strevende technieken

Dagelijks zijn op de Ammann ontwikkelingsafdeling vele ingenieurs bezig om nieuwe expertise te verwerken in de nieuwe generatie machines van morgen. In nauwe samenwerking met verschillende universiteiten en hogescholen worden de nieuwe technieken ontwikkeld, getest en toegepast.

Hier wordt de basis gelegd voor nieuwe productie platformen waar de toegevoegde waarde voor u als klant van Ammann ontstaat. Met deze technologie kunnen gebruikers van Ammann machines niet alleen productiever werken maar ook worden Ammann machines veiliger, ergonomische en schoner. Deze kunnen bovendien worden ingezet tegen lagere operationele kosten.

Wynmalen&Hausmann importeur van Ammann in Nederland

Wynmalen & Hausmann Import N.V. is sinds 1991 aangesteld als exclusief importeur voor Ammann wegenbouwmachines in Nederland. De verkoop en distributie verloopt hoofdzakelijk via een landelijk dekkend netwerk van zes  eigen vestigingen.

Daarnaast worden de compacte machines zoals trilplaten en stampers ook geleverd via een extern netwerk van Ammann compact dealers.  Aanvullende informatie over de W&H bedrijven kunt u vinden op www.wynmalenhausmann.nl

Logo-W&H

landelijke-service