AFW 150-2

De AMMANN AFW 150-2 is een uniek in de markt. Deze machine is speciaal ontwikkeld voor het asfalteren van vreesvlakken, fiets- en wandel paden. Maar is daarnaast ook bijzonder geschikt voor het aanbrengen van half verhardingen.

Categorie:

Beschrijving

Unieke afwerkmachine. Inzetbaar voor aanbrengen van half verhardingen en asfalteren van fietspaden en vreesvlakken. Verwerking van diverse half verhardingen mogelijk zoals bijvoorbeeld gewone schelpen, kleischelpen, Gralux, Gralufalt, Padvast en BGSpad. De werkbreedte is variabel instelbaar van 800 mm tot maximaal 1650 mm en de hoogte van de laagdikte is instelbaar van tot maximaal 100 mm. De balk is hydraulisch verstelbaar. Door middel van hydraulische aandrijving worden beide achterwielen aangedreven. Ook de besturing is hydraulisch met behulp van een Orbitrol.

Door de zeer compacte afmetingen is deze mini asfaltspreider, samen met een shovel, eenvoudig en goedkoop te transporteren en met  één persoon te bedienen. Met name in Duitsland is deze machine al populair bij het asfalteren van fietspaden en de aanleg van glasvezel netwerken.

De standaard werkbreedte van de hydraulisch verstelbare balk loopt van 800 – tot 1300 mm. Met behulp van de optionele verbreding set kan dit worden uitbreidt tot 1650 mm. De laagdikte is instelbaar van 5 tot 100 mm. Door middel van hydrostatische aandrijving worden beide achterwielen aangedreven. Het voorwiel wordt hydraulisch gestuurd door middel van een Orbitrol. De hopper bak heeft een inhoud van 0,6 m² en de vulopening kan worden vergroot door extra opzetstukken. (zie foto onder)

Folders

AFW 150-2 Asphalt Paver Sell Sheet MSS-1025-04-EN

Mini Paver Class Brochure MPB-2323-00-EN

Video

Toepassingen

Content

Andere suggesties…